Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile

Home Reportaj Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile
Ștrandul Municipal din Deva își deschide porțile

Ştrandul Municipal Deva îşi deschide oficial porţile în acest sezon estival, sâmbătă, 16 iunie 2018, la ora 11:00.
Clienţii au la dispoziţie trei bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal, zonă de fitness.

În incinta ştrandului va funcţiona ,,Biblioteca de vară”, un punct de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu”, un punct de prim-ajutor de la Crucea Roșie și un punct de salvamari. La stația de radioficare din incinta ștrandului, va putea fi ascultat postul de radio local Big FM care va difuza muzică și va organiza concursuri pe întreg sezonul estival.

Tarifele de acces în ștrand rămân aceleași ca și anul trecut: intrare adulți – 10 lei, intrare copii, elevi, studenți, pensionari – 5 lei, închiriere șezlong – 10 lei.

Ștrandul va fi deschis zilnic, până la jumătatea lunii septembrie 2018, după următorul program:
Luni, între orele 12:00 – 20:00;
Marți – Duminică, între orele 9:00 – 20:00.

Ștrandul a fost igienizat, s-a făcut deratizarea și s-a tuns iarba din incintă. Băncile au fost reparate și vopsite, iar vestiarele și grupurile sanitare zugrăvite și modernizate.

Lucrările mai mari au constat în pavarea cu dale a zonei de acces în ștrand, reparații și vopsire a bazinului mare și a celui mijlociu, montarea de aparate de clorinare a apei în casa pompelor.

Ștrandul Municipal se află în administrarea Direcției Deva 2020, respectiv a Biroului Administrare Baze Sportive și de Agrement, din cadrul Primăriei Municipiului Deva.