Felicitări din partea edililor pentru campioanele handbalului vulcănean

Home Administrație Felicitări din partea edililor pentru campioanele handbalului vulcănean
Felicitări din partea edililor pentru campioanele handbalului vulcănean

Echipa de handbal a CSM ”Mihai Viteazu” din Vulcan, antrenată de inimosul dascăl Elvis Stan, redeschide calea spre performanță în această ramură sportivă deosebit de apreciată de iubitorii de sport din municipiul Vulcan.

Ultimul rezultat al fetelor de la CSM Mihai Viteazu, obținut la turneul de handba de la Rm. Vâlcea, o localitate cu puternice rezonanțe în handablul românesc, l-a impresionat și pe primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile care a ținut să le felicite pe tinerele handbaliste din Vulcan pentru succesul lor, în cadru oficial, chiar la sediul Primăriei municipiului Vulcan, eveniment care a avut loc în cursul zilei de astăzi.

”M-am bucurat foarte mult de rezultatul obținut de echipa de handbal feminin – Junioare 5, din cadrul Clubului Sportiv Municipal Mihai Viteazul – Vulcan, rezultat obținut la începutul acestei luni la turneul de handbal de la Râmnicu-Vîlcea. Fetele noastre, antrenate foarte bine de Elvis Stan, au câștigat în grupa lor formată din 15 echipe, toate meciurile. Același rezultat l-a obținut și echipa HC Activ – Ploiești, în a doua grupă a turneului, motiv pentru care organizatorii competiției, au decis că nu mai este necesar un meci de finală, atribuind ambelor echipe același premiu: PREMIUL I al turneului. Le felicit pentru acest rezultat minunat care adaugă în panoplia de succese a sportului vulcănean, unul deosebit de important. Totodată, le doresc succes handbalistelor noastre în competițiile următoare !”, a declarat primarul Gheorghe Ile.

La festivitatea de astăzi de la primăria Vulcan, alături de primarul Gheorghe Ile și componentele echipei de junioare ale secției de handbal feminin de la CSM Mihai Viteazu, au mai participat: Cristian Merișanu – viceprimarul municipiului Vulcan, Daniel Duna – președintele CSM Mihai Viteazu Vulcan și Alexandru Trestian – președintele secției de handbal, precum și antrenorul echipei de handbal, prof. Elvis Stan.