Cavalerii Davelor vor fi prezenți, vineri și sâmbătă, în Cetatea Devei

Home Reportaj Cavalerii Davelor vor fi prezenți, vineri și sâmbătă, în Cetatea Devei
Cavalerii Davelor vor fi prezenți, vineri și sâmbătă, în Cetatea Devei

Vineri, 15 iunie și sâmbătă, 16 iunie 2018, ,,Cavalerii Davelor” vă așteaptă  în Cetatea Devei. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Aikido și Arte Marțiale Asociate, Asociația Ansa Arcași și Asociația Club Sportiv WBC, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public Administrare Cetate Deva.

Turiștii dar și localnicii pot urmări antrenamente de artă marțială românească DACAN (arte marțiale strămoșești),  tehnici de luptă tradiționale și pot vizita o expoziție de arme. Evenimentul care se desfășoară pe Platforma Artilerie Vest  include și  spectacole de muzică populară și folk.

Manifestarea începe astăzi, la ora 10:00 și se încheie, sâmbătă, la ora 23:00 cu lansare de lampioane și o defilare cu torțe în Cetate Devei, la care pot participa alături de organizatori, toți cei aflați la momentul respectiv în Cetate.

Cetatea Deva va fi deschisă în cele două zile în care are loc evenimentul și seara, vineri până la ora 22:00, iar sâmbătă, până  la ora 23:00.  Turiștii vor putea folosi Telecabina sau vor putea urca în Cetate pe jos, după preferințe.