Autoritățile hunedorene continuă campania „O viaţă cât un centenar”

Home Administrație Autoritățile hunedorene continuă campania „O viaţă cât un centenar”
Autoritățile hunedorene continuă campania „O viaţă cât un centenar”

Campania „O viaţă cât un centenar” a continuat în județul Hunedoara, marți, 19 iunie.

În cadrul acesteia, prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, însoțit de reprezentanții structurilor MAI din județ: Inspectoratul de Jandarmi „Decebal”, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” și Inspectoratul de Poliţie au efectuat o vizită la alte două persoane care urmează să marcheze un veac de viaţă. 

Este vorba despre doamna Ujfalvi Angela din satul Tisa, comuna Burjuc. Aceasta urmează să sărbătorească împlinirea a 100 de ani la mijlocul lunii septembrie. În fine, ultima vizită a mesagerilor campaniei „O viaţă cât un centenar” a fost la casa doamnei Maria Anna Andervald. Aceasta locuiește în comuna Certeju de Sus, sat Săcărâmb și va marca centenarul în prima zi a lunii noiembrie.

Reamintim că cei șase hunedoreni care au atins vârsta de 100 de ani au primit din partea Ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, un mesaj de felicitare însoțit de un tricolor și de o insignă cu inscripția „România 100”. Prefectul județului și reprezentanții structurilor MAI din județul Hunedoara le-au dăruit sărbătoriţilor mici cadouri simbolice pentru a marca un veac de istorie trăită.