Caravana Medicală a Spitalului Militar din Timișoara vine la Sălașu de Sus

Home Administrație Caravana Medicală a Spitalului Militar din Timișoara vine la Sălașu de Sus
Caravana Medicală a Spitalului Militar din Timișoara vine la Sălașu de Sus

Medicii de la Spitalul Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara vin în județul Hunedoara, la Sălașu de Sus. Evenimentuleste derulat de echipa Spitalului Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” din Timișoara, sub genericul ”Caravana Medicală”, acțune desfășurată sub motto-ul ”Uniţi Sub Tricolor prin Sănătate”.

Echipa de medici specialiști va ajunge sâmbătă, 23 iunie 2018, în comuna hunedoreană Sălașu de Sus. Aici, între orele 12.00-18.00, la căminul cultural din localitatea de reședință vor veni la întâlnirea cu cetățenii medici din următoarele specialități: cardiologie, O.R.L., ortopedie, stomatologie, pneumologie, dermatologie, oftalmologie, gastroenterologie, medicină de familie, chirurgie. De asemenea, personalul medical din cadrul centrului de primire urgenţe va prezenta exerciţii demonstrative de acordare a primului ajutor.

Acțiunea dedicată sărbătoririi Centenarului Marii Uniri este realizată în cooperare cu Mitropolia Banatului, Episcopia Devei și Hunedoarei, Primăria Comunei Sălașu de Sus și Primăria Municipiului Timișoara.