Noul drum de acces spre Straja, pregătit pentru asfaltare

Home Administrație Noul drum de acces spre Straja, pregătit pentru asfaltare
Noul drum de acces spre Straja, pregătit pentru asfaltare

Primăria municipiului Lupeni continuă pregătirea arterei rutiere ce va asigura o rută alternativă de acces în stațiunea turistică Straja, pe strada Pomilor. Această stradă leagă actualul drum județean de acces spre Straja, în zona bazinului de apă, cu DN 66A, în zona sediului din Lupeni al Ocolului Silvic.

După ce, în ultimele luni, Apa Serv Valea Jiului a executat aici lucrările de introducere a unei noi rețele de apă și canalizare pentru locuințele de pe str. Pomilor, autoritățile locale din municipiul Lupeni pregătesc acum lucrările necesare în vederea asfaltării integrale a acestei străzi. Echipa tehnică din Primăria Lupeni, împreună cu primarul Lucian Resmeriță și viceprimarul Iacob Mesaroș au mers astăzi, din nou, la fața locului pentru a evalua starea investiției.

”Chiar dacă vremea nu este una favorabilă, lucrările de pe strada Pomilor se desfășoară în graficul pe care l-am estimat și avem convingerea că, nu peste farte mult timp, vom ajunge și în situația de a asfalta integral această stradă, care va facilita nu doar circulația cetățenilor care locuiesc în această zonă a municipiului Lupeni, dar va fi și o nouă cale de acces rutier spre stațiunea turistică din Straja. În acest moment, lucrăm la lărgirea drumului, acolo unde acest lucru este posibil, la tasarea covorului de piatră, după care vom turna aici și covorul de asfalt. Știu și înțeleg supărarea riveranilor, care întâmpină probleme acum, mai ales atunci când plouă. Îi rog însă să aibă puțină răbdare, să ne înțeleagă că starea de șantier implică și această perioadă de disconfort, dar să fie siguri că vom face în așa fel încât și acest important obiectiv de investiții din municipiul Lupeni să fie finalizat în cel mai scurt timp posibil”, spune primarul Lucian Resmeriță.