Se toarnă asfalt pe strada Pomilor din Lupeni

Home Administrație Se toarnă asfalt pe strada Pomilor din Lupeni
Se toarnă asfalt pe strada Pomilor din Lupeni

Autoritățile locale din municipiul Lupeni au început asfaltarea străzii Pomilor, drumul care va asigura o nouă legătură rutieră de acces în stațiunea turistică Straja.

Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

Strada Pomilor va asigura o nouă arteră rutieră de legătură între centrul municipiului Lupeni, din DN 66A în zona Ocolului Silvic Lupeni și Drumul Județean spre Straja.

”Așa cum am promis, iată că reușim să executăm și această lucrare în graficul preconizat de noi. Odată cu încheierea acestei investiții, cetățenii de pe strada Pomilor vor avea acces la locuințele lor pe un drum asfaltat, drum care va deservi în același timp și turiștii care vor veni la Straja, acest lucru contribuind la fluidizarea traficului, cu precădere în perioada de iarnă”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Reprezentanții administrației locale arată că, de asemenea, tot în beneficul cetățenilor de pe strada Pomilor, înainte de modernizarea drumului, a fost introdusă în gospodăriile cetățenilor de aici și rețeaua publică de alimentare cu apă și canalizare.