Încă o obligație asumată transformată în misiune îndeplinită de primarul Lucian Resmeriță

Home Administrație Încă o obligație asumată transformată în misiune îndeplinită de primarul Lucian Resmeriță
Încă o obligație asumată transformată în misiune îndeplinită de primarul Lucian Resmeriță

Realizarea unui nou drum de acces spre stațiunea turistică Straja, care să ajute la fluidizarea traficului rutier spre satul de vacanță din zona turistică Straja Lupeni este o altă obligație asumată de primarul Lucian Resmeriță și echipa acestuia, care și-au fixat ca termen de soluționare a acestui obiectiv de investiții finalul acestui an, a devenit realitate mult mai repede.

Astăzi, 2 ulie 2018, drumarii care au intervenit la modernizarea străzii Pomilor, cea care asigură o rută alternativă de legătură între DN 66A și DJ 664A, mai exact între Bulevardul Păcii și strada Straja, prin strada Pomilor, au finalizat turnarea covorului de asfalt pe întreaga lungime a acestei străzi, de peste 2 kilometri.

”Ne-am asumat această obligație încă de la începutul anului, atât în fața cetățenilor care locuiesc pe strada Pomilor, dar și în fața turiștilor care întâmpinau greutăți în traficul rutier spre Straja, în mod special în sezonul de iarnă. Am îndeplinit această misiune după cum se poate constata înainte de termenul pe care ni l-am fixat și, pentru acest lucru, vreau să le mulțumesc celor de la Apa Serv pentru că au finalizat rapid lucrările la realizarea rețelei de apă și canalizare, precum și drumarilor care, de asemenea, s-au mobilizat și, în ciuda vremii nefavorabile din ultima lună au reușit să finalizeze întreaga investiție în modernizarea străzii Pomilor. Cred că este unul dintre cele mai importante obiective de investiții pe care le-am făcut atât pentru cetățeni, dar și pentru turiștii care vor veni de acum înainte la Straja”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta a ținut, totodată, să le mulțumească locuitorilor de pe strada Pomilor care au subscris acestui proiect și care au întâmpinat o serie de neplăceri pe perioada execuției lucrărilor.