Proiectele pentru modernizarea școlilor din Lupeni, depuse la ADR Vest

Home Administrație Proiectele pentru modernizarea școlilor din Lupeni, depuse la ADR Vest
Proiectele pentru modernizarea școlilor din Lupeni, depuse la ADR Vest

Primăria Municipiului Lupeni a depus astăzi mai multe proiecte privind finanțarea unor obiective de învățământ din fonduri nerambursabile disponibile în programele europene, gestionate de ADR VEST.

Potrivit primarului muncipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, valoarea totală a proiectelor depuse este de peste 14 milioane lei. ”Proiectele pe care le-am finalizat și le-am depus astăzi la ADR Vest, în vederea obținerii fondurilor necesare pentru aceste investiții în sistemul de învățămînt, vizează reabilitarea, modernizarea și, ceea ce eu cred că este cel mai important, dotarea unui număr de trei obiective scolare din municipiul Lupeni, respectiv Şcoala Gimnazială Nr. 2 , Şcoala Gimnazială Nr.3 și Grădiniţa cu program săptămânal „Lumea Copiilor” Lupeni. Documentația urmează să fie analizată de la cei de la ADR vest și sperăm că, în cel mai scurt timp, vom primi o veste bună în ceea ce privește finanțarea din fonduri europene a acestor obiective de investiții”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Acesta mai precizează că, în scurt timp, vor fi definitivate documentațiile și pentru obținerea finanțării pentru reabilitare, modernizare și dotare și pentru Liceul Tehnologic Lupeni, pentru care administrația locală din Lupeni speră să obțină, de asemenea, fondurile necesare din resurse europene nerambursabile.