Alte străzi din municipiul Vulcan propuse pentru reabilitare și modernizare

Home Administrație Alte străzi din municipiul Vulcan propuse pentru reabilitare și modernizare
Alte străzi din municipiul Vulcan propuse pentru reabilitare și modernizare

Mai multe străzi din zonele mărginașe ale muncipiului Vulcan urmează să fie reabilitate și modernizate. În acest scop, la inițiativa primarului Ghorghe Ile, Consiliul local a aprobat două proiecte de hotărâre dedicate demarării proiectelor de refacere a infrastructurii pentru mai multe străzi din municipiu.

Astfel, consilierii locali din Vulcan au aprobat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru investiția “Reabilitare străzi din Colonia Țărănească Sohodol”. De asemenea, a fost aprobat și proiectul de hotărâre pentru aprobarea Notei conceptuale și a Temei de proiectare pentru investiția “Reabilitare zona Coroești, respectiv Strada Coroești, Strada Valea Lupșească, Strada Valea Ungurului, Strada Seciului, Strada Șocănească”.

”Atenția noastră este îndreptată spre tot ceea ce înseamnă reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale, iar la Vulcan s-au făcut, în ultimii ani, lucrări importante în această direcție. La solicitările primite de la cetățeni, ne vom îndrepta atenția și asupra unor cartiere mărginașe ale Vulcanului, cum este Sohodolul sau Coroeștiul, unde am demarat procedurile preliminare pentru modernizarea drumurilor pe mai multe străzi, iar după finalizarea acestor etape obligatorii, vom trece efectiv la implementarea acestor proiecte care vor aduce un plus de confort și cetățenilor care locuiesc în aceste zone ale Vulcanului”, a declarat primarul Gheorghe Ile.