ISU Hunedoara are un nou punct de lucru, la Totești

Home Administrație ISU Hunedoara are un nou punct de lucru, la Totești
ISU Hunedoara are un nou punct de lucru, la Totești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara a inaugurat joi, 12 iulie 2018, un nou punct de lucru în comuna Totești. Ceremonia a avut loc in prezența consilierului de stat din aparatul propriu de lucru al Primului Ministru, colonel Radu Țipișcă. La eveniment au fost prezenți, de asemenea, prefectul județului Hunedoara – Tiberiu Fabius Kiszely, preșeidntele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Flavius Bobora, deputatul Laurențiu Nistor, directorul general ASVJ – Costel Avram, alte personalități publice hunedorene.

Potrivit reprezentaților ISU Hunedoara, noul punct de lucru va deservi orașul Hațeg și 7 comune cu un număr de 51 localități și peste 22000 locuitori, precum și importante obiective economice și sociale.

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare, prim-adjunctul al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență – colonel Daniel-Marian DRAGNE, i-a acordat primarului comunei Totești, Tiberiu Pasconi emblema de merit „Partener pentru ordine și siguranță publică” clasa a II-a, pentru contribuții deosebite în susținerea activităților specifice IGSU.

Tot cu această ocazie, publicația de specialitate „Agenda Pompierului” a acordat prefectului județului Hunedoara, Fabius – Tiberiu Kiszely, o plachetă de merit în semn de recunoștință pentru profesionalismul și dăruirea cu care este întotdeauna alături de pompieri militari hunedoreni. Publicația a acordat o plachetă de merit și primarului Tiberiu Pasconi în semn de recunoștință pentru ajutorul oferit pompierilor militari în realizarea noii subunități din localitatea Totești.