Apa Serv continuă derularea campaniei ”Mișcare și Atitudine”

Home Economie Apa Serv continuă derularea campaniei ”Mișcare și Atitudine”

Ploile din ultima perioadă au demonstrat, din nefericire, că atenționările făcute în mod repetat de către Apa Serv cu privire la modul în care sunt utilizate rețelele de canalizare, poate genera neplăceri și chiar probleme majore în funcționarea acestora. Așa cum s-a văzut, înfundarea cu diverse obiecte a conductelor de canalizare a condus la refularea acestora și, pe alocuri, la inundații pe arterele rutiere și chiar în cartierele de locuințe.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, pe lângă activitățile de întreținere a rețelelor de canalizare, Apa Serv a derulat, și în decursul acestui an, o campanie de informare și conștientizare cu privire la modul corect de utilizare a rețelelor publice de canalizare. Intitulată “Mişcare şi Atitudine”, campania se desfășoară anul acesta pe biciclete, în continuarea campaniei începute anul trecut sub genericul ”Canalizarea nu este coșul tău de gunoi !”

”Ne dorim să trecem prin fiecare localitate din Valea Jiului, pentru a aduce la cunoştiinţa beneficiarilor noştri importanţa acestei campanii şi, în acelaşi timp, pentru a lua act de doleanţele şi problemele expuse pentru fiecare zonă în parte. Ne dorim ca feed-back- ul să fie unul pozitiv, respectiv beneficiarii noştri să înţeleagă modalităţile corecte de utilizare a serviciului de canalizare, să acţioneze ca atare, sprijinind în acest fel activitatea noastră în exploatarea corectă și eficientă a acestui serviciu public”, spune ing. Cristian Ionică, șef Departament Exploatare al Apa Serv Valea Jiului.