”Povestea apei” spusă de copii talentați la stația de apă de la Jieț

Home Educație ”Povestea apei” spusă de copii talentați la stația de apă de la Jieț
”Povestea apei” spusă de copii talentați la stația de apă de la Jieț

Apa Serv Valea Jiului găzduiește astăzi un inedit workshop ce are drept subiect ”Povestea apei”, așa cum este ea văzută de copiii aflați în tabăra de creație plastică organizată în Valea Jiului de către Clubul Copiilor și Elevilor din orașul Petrila.

Micii artiști vor fi invitați la stația de tratare a apei de la Jieț, unde gazdele le vor povesti care este drumul apei din izvoarele de munte până la robinetul din casele oamenilor, iar la rândul lor, copiii vor fi invitați să realizeze desene având drept subiect apa și rolul acesteia în natură și în viața oamenilor.

”Parteneriatul pe care Apa Serv îl are cu instituțiile de învățământ din Valea Jiului și-a dovedit întotdeauna utiltatea, pentru că în rândul copiilor și tinerilor se manifestă un interes deosebit față de activitatea pe care noi o desfășurăm la stațiile de tratate, respectiv de epurare a apei. Ei sunt interesați de procedurile pe care le efectuăm noi, atât pentru potabilizarea apei, cât mai ales pentru protecția mediului. Pentru astăzi, avem în față o experiență ceva mai deosebită, dearece ne vor fi oaspeți micii artiști aflați în tabăra de creație de la Petrila, organizată de domnul Radu Chința, iar oaspeții noștri ne vor încânta și cu o sesiunea de creație ”în direct” ce va avea drept subiect apa și rolul acesteia în viața oamenilor”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv.

Vernisajul expoziției cu lucrările copiilor va avea loc astăzi, de la ora 12,00 la stația de tratare a apei de la Jieț – Petrila.