Campanie ”Caritas” pentru susținerea copiilor pentru educației

Home Educație Campanie ”Caritas” pentru susținerea copiilor pentru educației
Campanie ”Caritas” pentru susținerea copiilor pentru educației

”Și noi vrem să învățăm!” Acesta este genericul unei noi campanii derulare la Asociația Caritas, pentru încurajarea și accesul copiilor proveniți din comunitățile vulnerabile, la educația școlară.

Voluntarii Caritas din Valea Jiului invită persoanele și firmele care doresc să sprijinie această campanie umanitară, să doneze:
– bani;
– rechizite nou achiziționate (direct în cutiile speciale pentru rechizite din magazinul Diverta, precum și în cele două sedii ale Librăriei Școlarului din municipiul Petroșani) sau rechizite deja utilizate, dar în stare bună (care pot fi depuse direct la sediul Caritas, din str. Enăchiță Văcărescu, nr. 12, tel. 0254/549.843, Petroșani).

”Donațiile dvs. vor ajunge la copii nevoiași din Valea Jiului, care își doresc să meargă cu drag la școală, dar care provin din familii cu posibilități financiare foarte reduse. Campania noastră se bucură de sprijinul următorilor parteneri: Diverta, Baril Forte, Librăria Școlarului și SC Star Aldaro SRL”, precizează inițiatorii acestui proiect, prin intermediul unui comunicat.