S-au publicat rezultatele admiterii la Universitatea din Petroșani

Home Educație S-au publicat rezultatele admiterii la Universitatea din Petroșani
S-au publicat rezultatele admiterii la Universitatea din Petroșani

Prima sesiune de admitere la cele trei facultăți ale Universității din Petroșani s-a încheiat, iar rezultatele admiterii au fost publicate pe situl oficial al instituției academice, la secțiunea specială dedicată admiterii.

Puteți vedea rezultatele admiterii pentru toate secțiunile, accesând linkul următor:

https://www.upet.ro/admitere/2018/rezultate/

Rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin transmite felicitări tuturor candidaților declarați admiși și le mulțumește pentru alegerea făcută.

Candidații declarați admiși trebuie să-și confirme locul ocupat până cel târziu la data de 26 iulie 2018. Locurile neconfirmate vor fi atribuite celorlalți candidați care nu au fost declarați admiși în prima etapă de evaluare a rezultatelor. De asemenea, conducerea Universității informează că, pentru confirmarea locului atât la studiile de licență, cât și la cele de master, studenții declarați admiși au obligația de achita taxa de înmatriculare până la data de 26 iulie inclusiv. Valoarea taxei de înmastriculare este de 30 lei pentru ciclul de studii universitare de licenţă. Candidaţii admişi care nu se înmatriculează în această perioadă sunt declaraţi respinşi.

Pentru studenții admiși la studiile universitare cu taxă, atât la cele de licență cât șo la cele de master, este necesară achitarea și a unei tranșe de 500 lei din taxa de şcolarizare.

Universitatea din Petroșani va afișa pe data de 28 iulie 2018, rezultatele etapei a II-a a concursului de admitere, urmând ca, în data de 30 iulie să aibă loc etapa „confirmarea locului ocupat prin concurs” a candidaţilor din „Lista de aşteptare” și afișarea rezultatelor finale.

Pentru locurile care nu s-au ocupat în prima sesiune de admitere, Universitatea din Peroșani va organiza o nouă sesiune de admitere, în luna septembrie 2018.