PNL a deschis un nou cabinet parlamentar, la Lupeni

Home Politică PNL a deschis un nou cabinet parlamentar, la Lupeni
PNL a deschis un nou cabinet parlamentar, la Lupeni

Primul cabinet parlamentar aparținând unui alt partid politic decât PSD a fost deschis astăzi, la Lupeni, de către senatorul hunedorean Carmen Eleonora Hărău.

La inaugurarea acestui cabinet parlamentar, alături de senatoarea Carmen Hărău au fost prezenți președintele Organizației județene a PNL Hunedoara – deputatul Lucian Heiuș, prim-vicepreședintele PNL Hunedoara – Adrian Nicolae David, președintele Organziației PNL Lupeni – Cristian Roșu, lideri ai altor organziații ale PNL din Valea Jiului și membri ai echipei PNL Lupeni. Noul cabinet parlamentar va deservi atât activitatea politică din teritoriu a senatorului Carmen Hărău, cât și cea a deputatului Lucian Heiuș.

Noul cabinet parlamentar al PNL din Valea Jiului, este situat în cartierul Bărbăteni din municipiul Lupeni, mai exact la parterul Blocului 2 de pe Bulevardul Păcii.

“Este prima oară în istoria post decembristă când la Lupeni se deschide un cabinet parlamentar . Asta înseamnă foarte mult pentru municipiul Lupeni şi de fapt pentru toată zona de vest a Văii Jiului pentru că acest cabinet parlamentar va deservi cu siguranţă cetăţenii din Uricani, din Vulcan – care sunt foarte apropiaţi de noi, dar, de ce nu chiar şi pe cei din Aninoasa, Petropşani şi Petrila. Ne bucurăm că asta se întâmplă la noi, la Lupeni şi cu siguranţă oamenii sunt mulţumţi de ceea ce se întâmplă aici. Deja am semnale de oameni interesaţi să participe la audienţele pe care doamna senator Carmen Hărău şi domnul deputat Lucian Heiuş le vor ţine la Lupeni”, a declarat Cristian Roşu, preşedintele PNL Lupeni.

Tot aici va funcționa și un ”centru de comandă” al activității politice a PNL din Valea Jiului. Asta deoarece ambiția liberalilor, exprimată de liderul PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, este ca, la următoarele alegeri locale, PNL să obțină cel puțin două din funcțiile de primar ale localităților din Valea Jiului. “Ne-am dori foarte mult ca, în 2020, să câştigăm cel puţin 2 primării în Valea Jiului. Una dintre ele, pentru care ne vom lupta foarte serios, este chiar Primăria Municipiului Lupeni. De asemenea, municipiul Vulcan este una dintre ţintele noastre spre care ne vom direcţiona eforturile, să redevină un municipiu de dreapta, sub conducerea unui primar destoinic liberal”, a declarat Lucian Heiuș.