Petrila și Craiova și-au împărțit Marele Trofeu ”Ursul din Carpați” 2018 de la Straja

Home Cultură Petrila și Craiova și-au împărțit Marele Trofeu ”Ursul din Carpați” 2018 de la Straja
Petrila și Craiova și-au împărțit Marele Trofeu ”Ursul din Carpați” 2018 de la Straja

Nu mai puțin de 180 de concurenți din întreaga țară au evoluat, la finalul săptămânii, mai exact în zilele de 11 și 12 august 2018, pe scena celei de-a doua ediții a Festivalului de Interpretare Muzicală ”Ursul din Carpați”, desfășurat în stațiunea turistică Straja din municipiul Lupeni.

O bună parte dintre aceștia au reușit să cucerească nu doar inmile spectatorilor care au urcat la Straja pentru a urmări acest recital muzical, ci și inimile juriului (format din prof. Mircea Patovan, prof. Tiberiu Coconeț, realizatorul TV Anamaria german și solista de muzică populară Diana German), însușindu-și astfel trofeele puse în joc de organizatori. Marele Trofeul ”Ursul din Carpați” a fost împărțit, anul acesta, de micuța soprană Bianca Dumitru din Craiova și de solista Ramona Prisecaru din Petrila.

Festivalul muzical ”Ursul din Carpați” a fost inițiat de familia Antonela și Cătălin Țugulea, oameni dedicați de altfel promovării și susținerii tinerelor talente muzicale din Valea Jiului și din întreaga țară. Ediția din acest an a fost coordonată de fiica acestora, talentata artistă Monica Țugulea, efortul organizatori fiind susținut și de Primăria municipiului Lupeni, societatea comercială Comexim R Lupeni, Cabana Montana și Restaurantul La Țugu.