Primăria Lupeni invită cetățenii să protejeze invstițiile publice realizate pe domeniul public

Home Administrație Primăria Lupeni invită cetățenii să protejeze invstițiile publice realizate pe domeniul public
Primăria Lupeni invită cetățenii să protejeze invstițiile publice realizate pe domeniul public

Investițiile publice realizate de administrația locală din municipiul Lupeni au reușit să aducă nu doar un plus de confort pentru cetățeni, ci și să schimbe într-o bună măsură imaginea acestei localități, obiectiv asumat de altfel în fața comunității de către primarul Lucian Resmeriță.

Din păcate, nu de puține ori, mai cu seamă în ultima perioadă de timp, administraţia locală din municipiul Lupeni se confruntă cu o serie de probleme generate de persoane certate cu regulile conviețuirii în comunitate, care distrug peste noapte tot ce le iasă în cale, aducând prin gestul lor și un prejudiciu însemnat bugetului local. Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, constată cu tristețe că mobilierul stradal, de la coşurile de gunoi, bănci şi alte echipamente montate pe străzi sau în parcurile din localitate ori echipamentele din locurile de joacă pentru copii sau din parcuri sunt vandalizate sistematic, iar florile sunt efectiv smulse din jardiniere sau de pe ronduri. În multe din cazurile semnalate, administrația a decis să înlocuiască elementele distruse, în speranța că astfel, va putea da o ”lecție” celor care se pretează la distrugeri. Din păcate, măsura nu s-a dovedit a fi una pe măsura așteptărilor, iar activitatea administrației locale pare să devină o muncă similară celei depuse de legendarul meșter Manole. 

În speranța că, având de partea sa sprijinul populației, lucrurile s-ar putea schimba, primarul municipiului Lupeni face un apel către cetăţenii municipiului Lupeni să dea dovadă de simţ civic şi de un comportament adecvat în comunitatea în care trăiesc şi să condamne ori să semnaleze de fiecare dată factorilor competenţi, aceste acte reprobabile. „Este inadmisibil ce se întâmplă ! Ceea ce facem astăzi, se distruge mâine. În ciuda eforturilor depuse de Primăria Municipiului Lupeni, de a efectua investiţii în vederea înfrumuseţării localităţii noastre, persoane rău intenţionate distrug pur și simplu tot ce le iasă în cale. Rugăm şi pe această cale cetăţenii Municipiului Lupeni, să vină în sprijinul nostru şi să solicite intervenția Poliţiei Locale Lupeni la numărul de telefon 0760-240.497, atunci când văd persoane rău intenționate care comit astfel de fapte”, spune primarul Lucian Resmeriţă.