Aer curat, mâncare bună și cursuri de echitație pentru copii la Hotel Rusu

Home Reportaj Aer curat, mâncare bună și cursuri de echitație pentru copii la Hotel Rusu
Aer curat, mâncare bună și cursuri de echitație pentru copii la Hotel Rusu

Pentru că miercuri, 29 august 2018 se anunță cu vreme bună în zona Parângului, iar vacanța copiilor și sezonul concediilor sunt și ele pe sfârșite, Complexul Hotelier Rusu a pregătit pentru această zi o sărbătoare pentru toți cei care vor alege să urce miercuri, 29 august la Rusu.

Pe lângă ambianța deosebită, specifică acestui loc, oferta include posibilitatea de a servi aici câteva din bucatele exlcusive pregătite de maestrii bucătari, iar pentru cei mici vor fi din nou la dispoziție căluții partenerilor de la Carpathian Horse Trekking. Împreună cu aceștia, copiii vor avea opotunitatea de a lua lecții gratuite de călărie, cu ajutorul unor instructori și vor putea face plimbări în aer liber cu caii.

Managerul Complexului Hotelier Rusu apreciază că programul derulat anul acesta în parteneriat cu Carpathian Horse Trekking s-a dovedit a fi unul de maxim succes. “I-am obişnuit deja pe copii cu aceste acţiuni. Profităm de vremea frumoasă şi aducem din nou căluţii în grădina hotelului. Legătura care se stabileşte între copii şi căluţi este extraordinară. Experienţele trecute, din această vară, ne-au motivat să oferim de câte ori putem această bucurie.  E o bună ocazie, pe de altă parte, să aducem copiii în natură”, a declarat Cristian Tamaş.

Cursurile de echitaţie gratuită derulate la Hotel Rusu vor avea loc miercuri, între orele 12 și 16.