La Petroșani, noul an școlar începe în Parcul ”Carol Schreter”

Home Educație La Petroșani, noul an școlar începe în Parcul ”Carol Schreter”

Așa cum se întâmplă deja de câțiva ani buni, și pentru debutul noului an școlar 2018-2019 de la Petroșani, va fi păstrată tradiția reunirii tuturor elevilor care urmează cursurile primare, gimnaziale și liceale la unitățile de învățământ din Petroșani într-un singur loc, în centrul municipiului, în Parcul ”Carol Schreter”.

Inițiativa organizării unei singure festivități cu prilejul nceperii noului an școlar aparține chiar primarului Tiberiu Iacob Ridzi. Acesta apreciază că deschiderea anului școlar este unul dintre evenimentele cele mai importante din viața comunității locale și de aceea, merită marcat ca atare, într-un loc special din inima orașului, într-o zi la fel de specială cum este prima zi de școală.

Astfel, și în acest an, debutul noului an școlar va fi marcat la Petroșani, luni, 10 septembrie, începând cu ora 10,00 în Parcul Central ”Carol Schreter”, unde va avea loc festivitatea oficială, după care elevii se vor deplasa fiecare la școala căreia îi este arondat pentru prima oră de dirigenție.

Foto: Arhiva