Știința Petroșani – Campioană Națională de Rugby în 7

Home Stiri la zi Știința Petroșani – Campioană Națională de Rugby în 7
Știința Petroșani – Campioană Națională de Rugby în 7

Sportul cu balonul oval revine în forță în anul 2018, sub sigla clubului sportiv aflat sub patronajul Universității din Petroșani. Rugbyștii de la Știința Petroșani au reușit, în ultima etapă a turneului național de rugby în 7, să-i invingă, pe teren propriu, pe sportivii principalului lor contracandidat la titlul de campioni naționali, CS Năvodari.

Rugbyștii de la Știința Petroșani au învins cu 12-7 echipa celor de la Năvodari, adjudecându-și titlul național la rugby în 7 al ediției 2018.

”Mulțumim sportivilor de la Clubul Sporiv Știința Petroșani pentru bucuria pe care ne-au adus-o prin câștigarea campionatului național de rugby în 7, ediția 2018, într-un an atât de important pentru Univesitatea din Petroșani, ca a împlinit 70 de ani de existență și, desigur, într-un an atât de important pentru România, care-și aniversează Centenarul”, a declarat prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorectorul Universității din Petroșani și coordonator al clubului sportiv universitar de la Petroșani.

În Campionatul Național de rugby în 7 al anului 2018 s-au întrecut pe teren echipele: Știința Petroșani, CS Năvodari, CS Sportul studențesc, CSU Arad, RC Bârlad și RCM Galați.