Felicitări în Consiliul local și premiu pentru eleva de zece a orașului Petrila: Damaris Ilie

Home Administrație Felicitări în Consiliul local și premiu pentru eleva de zece a orașului Petrila: Damaris Ilie
Felicitări în Consiliul local și premiu pentru eleva de zece a orașului Petrila: Damaris Ilie

Rezultatele meritorii ale celor mai buni elevi sunt apreciate și răsplătite și de către comunitatea locală din orașul Petrila. Un exemplu edificator în acest sens, îl constituie momentul festiv din cadrul ședinței de Consiliu local din orașul Petrila când, în cadrul plenului, eleva Damaris Ilie, absolventă cu nota 10 a examenului de Bacalaureat din acest an a fost premiată de către administrația publică locală.

Damaris Ilie din localitatea Petrila, județul Hunedoara, elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Petroșani a obținut media generală 10 la examenul de Bacalaureat. Ea a obținut la disciplinele matematică și chimie organică nota 10 iar, în urma contestației la limba română, a obținut mărirea de notă, tot la cifra excelenței: 10.

Damaris Ilie este unul dintre cei 12 copii ai familiei Ilie din orașul Petrila și a studiat la Liceul Teoretic din Petroșani, alături de o altă soră a ei. Ambele surori sunt premiante și au rezultate excepționale la învățătură.

În cadrul ședinței Consiliului Local al Orașului Petrila din data de 18 septembrie 2018, primarul Vasile Jurca, împreună cu membrii Consiliului Local, au premiat-o pe absolventa de 10 a orașului Petrila din anul 2018,  Ilie Damaris oferindu-i un laptop de ultimă generație, pentru rezultatul de la examenul de bacalaureat. ”Ne mândrim că în orașul Petrila avem nu doar o mulțime de copii talentați și studioși, preocupați de învățătură, educație, cultură sau sport la cel mai înalt nivel, ci avem iată, tineri precum Damaris Ilie care pot atinge nivelul excelenței. Am considerat, împreună cu colegii din Consiliul local că trebuie să o felicităm pe tânăra noastră concitadină în plenul forului de conducere al orașului Petrila și mă bucur că am putut face în așa fel, ca felicitările pe care i le-am transmis să fie însoțite și de un premiu pe care Damaris Ilie îl merită cu prisosință”, a declarat primarul Vasile Jurca.