Oamenii Centenarului, premiați la Petrila

Home Administrație Oamenii Centenarului, premiați la Petrila
Oamenii Centenarului, premiați la Petrila

Doamna Angela Ujfalvi din orașul Petrila, județul Hunedoara, a împlinit astăzi, 20 septembrie 2018, frumoasa vârstă de 100 de ani de viață, motiv pentru care Consiliul Local și Primăria orașului Petrila au sărbătorit-o printr-un eveniment special dedicat acestei aniversări. 100 de ani de de viață, atât cât Centenarul României!

Atmosferă emoționantă în sala festivă a administrație locale de la Petrila unde, pe lângă flori, diplomă și premiul înmânate de primarul Vasile Jurca, administrația a pregătit și o surpriză, întâlnirea generațiilor, marcată printr-un mic concert folcloric susținut de tânăra interpretă de muzică populară, Miruna Cigmăian.

”Un eveniment unic și deosebit pentru orașul Petrila. Este greu să ajungi la vârsta de 100 de ani, ne bucurăm că avem în orașul Petrila o persoană care a ajuns la această vârstă, chiar în Anul Centenarului. Am ales chiar astăzi, de ziua doamnei Angela Ujfalvi, să o aniversăm la împlinirea acestei frumoase vârste, i-am acordat din partea Consiliului Local o primă de 1000 de lei, un tort aniversar, o diplomă și flori. Ca și surpriză din partea noastră, punctând diferența dintre generații, am invitat o tânără interpretă de folclor din Petrila, Miruna Cigmăian, care i-a cântat ”La mulți ani!” și i-a dedicat câteva melodii de muzică populară”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Orașul Petrila se mândrește de asemenea cu un veteran de război ajuns la vârsta de 99 de ani în Anul Centenarului, Alexandru Dobocan, cetățean foarte activ care participă la toate evenimentele din Petrila. ”Domnul Dobocan are 99 de ani, este foarte activ și participă la majoritatea evenimentelor organizate în orașul Petrila și sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să îl avem și anul viitor pentru a-l premia la venerabila vârstă de 100 de ani”, a subliniat primarul Vasile Jurca.