Speranța moare ultima… Căluțul ”Brego” de la ”Carpathian Horse Trekking” a fost găsit !

Home Stiri la zi Speranța moare ultima… Căluțul ”Brego” de la ”Carpathian Horse Trekking” a fost găsit !
Speranța moare ultima… Căluțul ”Brego” de la ”Carpathian Horse Trekking” a fost găsit !

După 38 de zile de căutări, în care totul părea pierdut, doar dragostea proprietarilor cailor furați de pe proprietatea privată aparținând ”Carpathian Horse Trekking” din Petrila, i-a făcut să nu își piardă speranțele.

Unul dintre cei patru cai de rasă, cei mai apropiați de oameni, dispăruți în noaptea de 11 august, a fost găsit astăzi într-un sat din județul Sibiu. ”Astăzi, dupa 38 de zile de căutare, am reușit să îl găsim pe ”Brego”. Acesta se afla într-un sat din județul Sibiu”, spune unul din proprietarii cailor, Călin Popa.

Căluțul a fost găsit pe un anunț pe un site de vânzări și a fost recunoscut imediat de unul din proprietari, după fotografia postată în anunțul de vânzări. Cel care îl vindea era de fapt și el cumpărător, acesta susținând că l-a cumpărat din Sebeș.

Căluțul ”Brego” a fost recuperat în cursul acestei zile iar acum se află pe drumul de întoarcere spre casă. Inimoșii proprietari ai celor patru cai furați nu se opresc aici și speră în continuare că îi vor găsi și pe ceilalți trei cai, apelând în continuare la sprijinul tuturor celor care pot da informații. ”Sperăm să reușim să îi găsim și pe Arya, Bella și Mura până la urmă. Dar astăzi răsuflăm mai ușurați, căci Brego vine acasă. Mulțumim tuturor pentru distribuiri și susținere în această perioadă grea!”, au scris proprietarii cailor pe pagina lor de socializare.

Speranța moare ultima!

Între timp, Carpathian Horse Trekking și-a continuat activitatea care are la bază drumeții ecvestre montane, prezentând o nouă echipă formată din Atena, Alena și Freyia.

”Mura, Bella și Arya încă ne lipsesc dar, până îi vom recupera, pachetele noastre ecvestre trebuie să meargă mai departe. Ca atare, am prezentat noua echipă: Atena, Alena și Freyia care, împreună cu cei care ne-au rămas (Snow, Dana, Stella, Tara, Thor și Jessie), vă așteaptă pentru a petrece clipe de neuitat împreună. De asemenea, pe această cale, vrem să vă mulțumim tuturor pentru implicare și pentru că ne sunteți alături în aceste momente grele”, – Carpathian Horse Trekking