Liderul PSD Hunedoara în comisia națională pentru verificarea activității Guvernului și Parlamentului

Home Politică Liderul PSD Hunedoara în comisia națională pentru verificarea activității Guvernului și Parlamentului
Liderul PSD Hunedoara în comisia națională pentru verificarea activității Guvernului și Parlamentului

Potrivit uneia dintre deciziile luate după reuniunea CEx al PSD de la finele săptămânii trecute, la nivelul central al partidului a fost constituită o comisie pentru verificarea și supravegherea activității Guvernului și a Parlamentului.

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, deputatul Larențiu Nistor este unul dintre cei 9 membrii desemnați în comisia constituită la nivel național pentru verificarea și supravegherea activității Guvernului și a Parlamentului. Din comisie mai fac parte: Doina Pană, Dragoș Benea, Marian Oprișan, Nicolae Bădălău, Cătălin Rădulescu, Marius Dunca, Gabriel Zetea și Codrin Ștefănescu.

Decizia a fost luată luni, în ședința Biroului Permanent al PSD și a fost anunțată de Liviu Dragnea. Liderul PSD a informat că această comisie nu se va ocupa de evaluarea miniştrilor, acţiune ce este în respnsabilitatea Primului Ministru, ci va avea rolul de a verifica în mod constant şi de a informa periodic BPN şi premierul despre stadiul îndeplinirii programului de guvernare.