Recital Mirabela Dauer și Raoul, pentru seniorii și educatorii din Lupeni

Home Administrație Recital Mirabela Dauer și Raoul, pentru seniorii și educatorii din Lupeni
Recital Mirabela Dauer și Raoul, pentru seniorii și educatorii din Lupeni

Cele două sărbători importante de la debutul lunii octombrie dedicate aniversării Zilei Mondiale a Vârstnicilor (1 octombrie) și Zilei Educației (5 octombrie) vor fi marcate și în comunitatea locală din municipiul Lupeni.

Potrivit primarului Lucian Resmeriță, pentru acest eveniment, administrația locală a pregătit o surpriză pentru cetățenii Lupeniului care vor avea parte de câteva evenimente speciale, după cum urmează:

  • În perioada 02.10-04.10.2018 la Palatul Cultural Minerul, vor fi organizate o serie de trei spectacole eveniment, susţinute de îndrăgiţii artişti Mirabela DAUER şi RAOUL, iar atmosfera de sărbătoare va fi completată cu numeroase surprize, prin care edilii vor să-și arate respectul şi consideraţia faţă de părinţii, bunicii şi persoane dragi ajunse la vârsta senectuţii. Pentru aceste spectacole invitaţiile pot fi achiziţionate de la Palatul Cultural începând cu data de 28.09.2018 între orele 10,00-13,00 pe baza cărții de identitate.
  • În data de 03.10.2018 începând cu orele 16,00 cadrele didactice din localitate sunt invitate la evenimentele organizate de Primăria și Consiliul local Lupeni cu ocazia Zilei Internaţionale a Educaţiei. Acestea vor avea loc de asemenea la Palatul Cultural Minerul din Lupeni și vr presupune inclusiv un recital susținut de Mirabela DAUER şi RAOUL. Intrarea se va face pe bază de invitaţii gratuite care vor fi distribuite la unităţile de învăţământ din municipiul Lupeni.

”Vorbim despre două categorii sociale extrem de importante pentru comunitatea noastră locală, ca de altfel pentru întreaga țară: seniorii și dascălii. Pentru că se cuvine să-i prețuim la valoarea pe care o merită și în acest an am reușit să ientificăm resursele necesare pentru a le face o bucurie acestor cetățeni pe care-i apreciem în mod deosebit și noi, ce din comunitatea Lupeniului. Am pregătit câteva frumoase surprize pentru a marca aceste evenimente, iar una dintre acestea constă chiar în acest concert extraordinar pe care Mirabela Dauer și Raoul au acceptat să-l susțină la Palatul Cultural. De pe acum profit de ocazie, să le urez seniorilor comunității noastre și tuturor dascălilor de la unitățile de învățământ petrecere frumoasă alături de noi și de invitații adminisrației locale, precum și un sincer La mulți ani !”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.