Școala 6 din Petrila intră la reabilitare cu bani europeni

Home Administrație Școala 6 din Petrila intră la reabilitare cu bani europeni
Școala 6 din Petrila intră la reabilitare cu bani europeni

Ca un fericit epilog după dezvelirea monumentului ”Sîrbu-Brâncuși” din orașul Petrila, edilii din Petrila au primit astăzi vestea că Școala gimnazială nr. 6 din orașul Petrila, care poartă numele scriitorului Ion Dezideriu Sîrbu, va beneficia de bani europeni pentru reabilitare și modernizare.

În acest sens, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca informează că marți, 2 octombrie 2018 va merge la sediul ADR Vest din Timșoara, unde a fost invitat pentru semnarea contractului de finanțare din fonduri europene, pentru acest obiectiv de investiții.

”Astăzi am fost anunțat de directorul ADR VEST, domnul Sorin Maxim, că a fost aprobat contractul de finanțare pentru reabilitare Școala Gimnazială nr. 6 – I.D. Sîrbu. În acest sens voi merge marți, 2 octombrie 2018, la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare. Vor urma Școala nr. 2 și nr. 5 aparținând de Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși, Școala nr. 1 – I.D. Sîrbu, Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și Spitalul din Petrila, obiective pentru care am depus proiecte de finanțare în cursul anului trecut. Acesta este încă un obiectiv asumat și realizat, vizavi de infrastructura școlară”, a declarat primarul Vasile Jurca.