Lucrări avansate pe drumul Petroșani – Dâlja

Home Administrație Lucrări avansate pe drumul Petroșani – Dâlja
Lucrări avansate pe drumul Petroșani – Dâlja

Vremea nesperat de bună din lunile septembrie și octombrie a permis drumarilor care lucrează pe șantierul modernizării drumului comunal care face legătura între municipiul Petroșani și localitatea componentă Dâlja Mare să avanseze în mod semnificativ în realizarea lucrărilor programate, astfel încât mai bine de jumătate din aceste lucrări au fost deja finalizate.

Acest lucru l-au constatat astăzi și reprezentanții administrației locale de la Petroșani, care au inspectat din nou șantierul acestei lucrări. Pe teren, primarul Tiberiu Iacob Ridzi și viceprimarul Nicolae Florin au constatat astăzi că din cei 5,2 kilometri ai acestui drum, au fost deja realizați nu mai puțin de 3,8 km.

”Lucrările la drumul Petroşani – Dâlja sunt avansate, astfel că, din cei 5,2 kilometri au fost realizaţi 3,8 kilometri aici incluzând şi stratul de uzură. De asemenea, se lucrează la rigole, iar dacă vremea va fi bună este posibil ca drumul spre Dâlja să fie asfaltat în totalitate”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pe drumul Petroșani – Dâlja se derulează cel mai amplu program de modernizare a acestuia, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, accesat în acest scop de Primăria din Petroșani.