Lucrările de asfaltare de pe strada Pomilor din Lupeni aproape de finalizare

Home Administrație Lucrările de asfaltare de pe strada Pomilor din Lupeni aproape de finalizare
Lucrările de asfaltare de pe strada Pomilor din Lupeni aproape de finalizare

În luna aprilie a acestui an, autoritățile locale din municipiul Lupeni au demarat un proiect prin care strada Pomilor din municipiul Lupeni urmează să devină o rută alternativă de acces pentru turiștii care urcă în stațiunea turistică Straja. În acest scop, Primăria a reușit să acceseze banii necesari pentru asfaltarea integrală a acestui drum care face legătura dintre Bulevardul Tudor Vladimirescu din centrul municipiului Lupeni, din zona Ocolului Silvic Lupeni, și drumul județean de acces spre stațiunea turistică Straja.

Pentru că echipele de la Apa Serv Valea Jiului au acționat rapid în execuția lucrărilor de introducere a rețelei de canalizare din această zonă, Primăria a putut demara la timp și lucrările de asfaltare de pe strada Pomilor. Acum, acestea se află într-un stadiu avansat de execuție, iar edilii speră că, dacă vremea va rămâne la fel de bună pentru încă o perioadă de timp, întreaga investiție în modernizarea acestei artere rutiere să fie finalizată.

”Așa cum am promis, iată că reușim să executăm și această lucrare în graficul preconizat de noi. Odată cu încheierea acestei investiții, cetățenii de pe strada Pomilor vor avea acces la locuințele lor pe un drum asfaltat, drum care va deservi în același timp și turiștii care vor veni la Straja, acest lucru contribuind la fluidizarea traficului, cu precădere în perioada de iarnă”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.