Costel Avram numit administrator provizoriu la Parcul Inustrial de la Călan

Home Economie Costel Avram numit administrator provizoriu la Parcul Inustrial de la Călan
Costel Avram numit administrator provizoriu la Parcul Inustrial de la Călan

Rezultatele bune și foarte bune obținute de Costel Avram în perioada în care acesta s-a ocupat de managementul operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului au constituit un argument decisiv în decizia luată săptămâna trecută de Adunarea Generală a Acționarilor de la Parcul Industrial din Călan.

Administrat de Consiliul județean Hunedoara împreună cu Primăria orașului Călan, Parcul Industrial din Călan va fi condus, cu statut de administrator provizoriu, de către  Costel Avram, care ocupă în prezent și funcția de administrator public al județului Hunedoara.

Informația a fost confimată chiar de către Costel Avram care a mai precizat că în prima ședință AGA de la Parcul Industrial Călan, la care a participat în noua sa calitate, a fost analizată la modul cel mai serios situația în care se află acesta în prezent. ”Personal, cred că funcționarea la parametri corespunzători a acestui parc industrial este vitală nu doar pentru orașul Călan, ci pentru
dezvoltarea economică și socială a întregului județ. Am stabilit, împreună cu echipa de aici și un set de măsuri prin care vrem să sporim activitatea Parcului Industrial Călan, să atragem investitori, să creăm locuri de muncă pentru hunedoreni. Vom propune Consiliului Judetean cât și Consiliului Local Călan, ca acest Program de Măsuri privind eficientizarea activității Parcului Industrial Călan să fie aprobat în cadrul unei ședințe comune a Consiliului județean Hunedoara și Consiliului local Călan, ședință pe care o vom organiza chiar aici, la sediul Parcului Industrial din Călan. Multumesc primarului Adrian Iovanescu pentru susținere și pentru munca în echipă”,
a declarat Costel Avram.

Acesta a mai precizat că va face tot ce îi stă în putință pentru a pune în mișcare și acest angrenaj economic și social, care poate deveni un pilon al dezvoltării în județul Hunedoara.