Se toarnă fundația la noul bloc ANL de la Lupeni

Home Administrație Se toarnă fundația la noul bloc ANL de la Lupeni
Se toarnă fundația la noul bloc ANL de la Lupeni

Ziua și lucrarea. Cam așa par să se deruleze activitățile investiționale atacate în această toamnă de către administrația publică locală din municipiul Lupeni.

Chiar dacă asfaltul este materia primă de bază a lucrărilor de investiții în infrastructura rutieră și pietonală care se derulează pe raza municipiului Lupeni, primarul Lucian Resmeriță spune că, în zilele care urmează și cimentul va avea un rol foarte important. Asta deoarece au fost finalizate lucrările de configurare a șantierului pe care urmează să fie construit noul bloc ANL din municipiul Lupeni, iar astăzi au început lucrările de turnare a fundației acestuia.

”Profităm de vremea bună dar și de faptul că avem semnate o serie de contracte de investiții pe care ne dorim să le finalizăm cât mai repede posibil și lucrăm, pe raza municipiului Lupeni, pe mai multe fronturi de lucrări publice. Construcția noului bloc ANL este un alt obiectiv de importanță majoră pentru noi și nu pot decât să mă bucur că și aici au început în forță lucrările, iar acum muncitorii de la fima care execută această lucrare vor începe deja turnarea fundației”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Noul bloc ANL de la Lupeni va fi construit de la zero în zona Bărbăteni, în vecinătatea celorlalte două blocuri ABNL care au fost amenajate în acest cartier.