Elevii de la Școala Avram Stanca descoperă ”Școala altfel” la Apa Serv

Home Educație Elevii de la Școala Avram Stanca descoperă ”Școala altfel” la Apa Serv
Elevii de la Școala Avram Stanca descoperă ”Școala altfel” la Apa Serv

Și pentru acest an școlar, Apa Serv Valea Jiului și-a propus să realizeze o serie de parteneriate cu unitățile de învîțământ din Valea Jiului, astfel încât elevii să poată descoperi, prin vizite la principalele puncte de interes din activitatea companiei de apă potabilă și canalizare, ”drumul apei” de la captare la robinetul din casă și de aici, mai departe, spre stațiile de epurare și înapoi în emisar.

În acest scop, săptămâna de educație alternativă ”Școala altfel” consituie unul dintre momentele prilenice acestor tipuri de interacțiuni cu elevii. Luni, 22 octombrie 2018, nu mai puțin de 29 de elevi de la Școala gimnazială Avram Stanca din municipiul Petoșani, coordonați de prof. Carmen Cristina Popa, vor fi oaspeții operatorului de apă și apă uzată din Valea Jiului, la Stația de tratare a apei de la Jieț.

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionică spune că operatorul de apă din Valea Jiului este deschis și pentru alte colaborări de acest tip, pentru unitățile școlare care doresc să deruleze activități dn programul ”Școala altfel” la stațiile de tratare ș epurare a apei sau la celelalte obiective de interes din structura ASVJ.