Drum bun spre stațiunea Straja !

Home Administrație Drum bun spre stațiunea Straja !
Drum bun spre stațiunea Straja !

Consiliul județean Hunedoara și-a îndeplinit obligațiile asumate anul acesta în fața reprezentanților comunității locale din municipiul Lupeni, cu privire la reabilitarea unei porțiuni din drumul județean 664A care face legătura dintre municipiul Lupeni și satul de vacanță din stațiunea Straja Lupeni.

Drumarii de la SC Zona D SRL Petroșani care au executat aici lucrări de asfaltare, pe o lungime de aproximativ 3 kilometri, în partea de sus a acestuia potrivit prevederilor din constractul de finanțare încheiat cu Consiliul județean Hunedoara au finalizat astăzi lucrările de turnare a stratului asfaltic de uzură. Martori ai acestui eveniment au fost și primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță care a urcat la Straja împreună cu viceprimarul Iabob Mesaroș, dar și administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, precum și reprezentantul firmei care a executat această investiție.

”Am consemnat pe agenda zilei de astăzi îndeplinirea încă unei promisiuni făcute comunității din Valea Jiului: finalizarea porțiunii de drum pentru care au fost alocați banii necesari în acest an, conform angajamentelor Consiliului județean Hunedoara. Le mulțumesc celor de la Zona D pentru efortul pe are l-au făcut pentru a finaliza la timp această lucrare, așa cum le mulțumesc și edililor din Lupeni, precum și consilierilor județeni pentru că au susținut acest proiect de investiții necesar pentru implusionarea turismului din stațiunea Straja”, a declarat Costel Avram.

La rândul său, primarul municipiului Lupeni apreciază faptul că demersurile pe care le-a inițiat în acest sens pe lângă factorii de decizie de la nivelul Consiliului județean Hunedoara nu au rămas fără rezultatul scontat. ”Sunt bucuros că demersurile făcute de noi pe lângă conducerea Consiliului județean Hunedoara, legat de acest obiectiv de investiții s-au concretizat, astfel încât turiștii care vor urca în acest sezon de iarnă la Straja să poată face acest lucru pe un carosabil corespunzător”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Acesta își exprimă speranța că, așa cum a primit asigurări din partea conducerii CJH, anul viitor vor fi alocați banii necesari pentru definitivarea modernizării DJ 664 A pe întreaga lungime a acestuia. De aceeași părere este și administratorul public al județului Hunedoara. ”Personal, asemenea primarului Resmeriță, sunt convins că acest drum trebuie modernizat în întregime, pentru că el poate contribui decisiv la dezvoltarea turismului în regiune. De aceea, voi insista pe lângă conducerea Consiliului județean și pe lângă consilierii județeni, să alocăm în bugetul pe 2019 banii necesari pentru a face integral, anul viitor, această importantă investiție.”