Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara la raport în fața administrației județene

Home Administrație Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara la raport în fața administrației județene
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara la raport în fața administrației județene

O ședință extraordinară a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Hunedoara s-a desfășurat în ultima zi a lunii octombrie 2018 la sediul Administrației Parcului Național Retezat de la Nucșoara (com. Sălașu de Sus).

La activităţile desfăşurate au participat prefectul judeţului Hunedoara – Fabius-Tiberiu KISZELY, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara – Mircea-Flaviu BOBORA,  preşedintele ATOP Hunedoara – Ioan Dumitru ŞTAER, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Ovidiu-Gabriel BÎRLEA, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Decebal” Hunedoara – colonel dr. Robert-Iulian VÎŢĂ, jandarmi montani hunedoreni, salvamontişti, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor publice cu care există relaţii de colaborare sau cooperare. De asemenea, la eveniment au participat și reprezentanții forului legislativ județean desemnați în calitate de membri ai ATOP.

În cadrul ședinței Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică din județul Hunedoara au fost prezentate o serie de informări privind activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Hunedoara și a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara.

De asemena, în cadrul aceluiași eveniment participanții au fost invitați la standurile cu tehnică de intervenție specifică structurilor montane ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara și Serviciul Public Județean Salvamont Hunedoara au pregătit, de asemenea, ateliere și demonstrații de intervenție în sezonul rece.

În perspectiva apropierii perioadei de iarnă, cele trei instituții abilitate să intervină în cadrul producerii unor situații de urgență au prezentat și o serie de informări legate de pregătirile pentru sezonul de iarnă 2018 – 2019.