Taxele și impozitele locale pentru 2019 lansate în dezbatere la Petroșani

Home Administrație Taxele și impozitele locale pentru 2019 lansate în dezbatere la Petroșani
Taxele și impozitele locale pentru 2019 lansate în dezbatere la Petroșani

Adminstrația publică locală din municipiul Petroșani a publicat, spre nformare și dezbatere publică, proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale care urmează să fie aplicate contribuabililor din această localitate, în cursul anului 2019.

Potrivit reprezentanților Primăriei Petroșani, cuantumul taxelor și impozitelor locale va crește în 2019 cu un procent de 5%, în condițiile în care la Petroșani nu au mai fost aplicate majorări de taxe și impozite locale din anul 2004.

Persoanele care doresc să consulte proiectul legislativ ori care doresc să facă propuneri și sugestii sau care doresc să exprime opinii cu valoare de recomandare referitoare la acesta, pot face în scris acest lucru printr-o adresă depusă la Serviciul Constatare, Impunere Persoane Fizice și Juridice, etaj 1, camera 201, persoană de contact Alin Gal – șef Serviciu sau pot trimte documentele prin fax la numărul 0254.545903 ori în format electronic la adresa de e-mail: primarie@primariapetrosani.ro până la data de 17 decembrie 2018.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2019 poate fi consutat în baza legii nr. 52/2003 pivind transparența decizională în administrația publică, la afișierul de la sediul Primăriei municipiului Petoșani sau pe internet, pe situl oficial al instituției.