Oportunități de colaborare între INSEMEX și OMV Petrom

Home Economie Oportunități de colaborare între INSEMEX și OMV Petrom
Oportunități de colaborare între INSEMEX și OMV Petrom

O delegație formată din specialiști din cadrul companiei OMV Petrom s-a aflat în aceste zile la sediul INCD INSEMEX Petroșani unde, în data de 21 noiembrie 2018, a avut loc o întâlnire de lucru comună cu reprezentanții institutului din Petroșani.

Potrivit directorului general al INCD INSEMEX Petroșani, dr.ing. George Artur Găman, prin organizarea acestei întâlniri de lucru, cele două entități au căutat să exploreze noi posibile arii de cooperare, în vederea îmbunătățirii nivelului de securitate și sănătate în muncă, în special în cadrul Diviziei Upstream a companiei OMV Petrom, divizie care are ca activitate principală explorarea și producția de țiței și gaze.

La întâlnirea de la sediul INSEMEX au participat reprezentanți ai OMV Petrom, atât de la sediul central din board-ul grupului, cât și specialiști din cadrul zonelor de producție, acestora fiindu-le prezentate în detaliu întreg portofoliul de activități desfășurate și infrastructura de cercetare deținută INSEMEX, la finalul întâlnirii cele două părți reușind să evidențieze noi direcții și posibilităţi concrete de extindere a cooperării.

Delegația OMV a vizitat și incinta fostei Mine Petrila, unde a fost inaugurată Statuia Salvatorului și Muzeul Salvatorului, acestea reprezentând un omagiu adus victimelor din subteran de-a lungul anilor. De asemenea au fost vizitate fosta Bibliotecă a Minei Petrila precum și Mina Școală.