Moș Nicolae a sosit la Deva pe patine

Home Stiri la zi Moș Nicolae a sosit la Deva pe patine
Moș Nicolae a sosit la Deva pe patine

Moș Nicolae a ajuns miercuri seară și la Deva, unde peste 400 de copii l-au așteptat la Patinoarul din Parcul Cetății Deva. Ajutorul lui Moș Nicolae a fost chiar primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea. El a scos nu din ghetuțe ci din sacul magic, dulciuri pentru toți copiii. ”Am trăit bucurii ca în copilărie, în seara de ajun de Sf. Nicolae, alături de copiii frumoşi ai Devei!
Sărbători cu bine tuturor!”, a spus primarul Oancea.

Programul evenimentului care a fost pregătit special de administrația publică locală, pentru copiii din municipiul Deva a inclus: concurs de patinaj, recital de colinde susținut de corul Lira de la Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” din Deva și de invitatul special – Cristian Fodor. Toate acestea au făcut ca atmosfera sărbătorilor de iarnă să fie cu adevărat magică. La concursul de patinaj, toți copiii care au intrat pe gheață, au fost câștigători. Ei au primit dulciuri din partea primarului Nicolae-Florin Oancea.

Primarul a încălțat la rândul său patinele și a pornit într-o plimbare pe gheață împreună cu copiii. Pentru puțin timp, el a uitat de grijile de zi cu zi și a simțit din nou bucuria copilăriei, alături de cei mici.

Evenimentul de Moș Nicolae a fost organizat de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local al municipiului Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, în parteneriat cu Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” din Deva. Reamintim că la propunerea primarului municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, intrarea la patinoar este gratuită până în 17 decembrie 2018.