Întâlnire de lucru a comisiei mixte Petroșani-Varpalota

Home Administrație Întâlnire de lucru a comisiei mixte Petroșani-Varpalota

O delegație a autorităților administrației publice locale de la Petroșani se va afla, în perioada 9-11 decembrie 2018 la Vapalora (Ungaria), pentru a participa la o nouă sesiune comună a comisiei mixte a Consiliilor locale din cele două orașe înfrățite. Din delegație urmează să facă parte viceprimarul municipiului Petroșani – Nicolae Florin, consilierul pe probleme de Relații Externe al Primarului – Eduard Wersanski și consilierul local Lucia Munteanu, care sunt de altfel membri ai Comisie mixte. Acestora li se va alătura și un alt reprezentant al legislativului de la Petroșani.

”În acest an am macat împlinirea a 20 de ani de la semnarea tratatului de înfrățire cu orașul maghiar Varpalota, una dintre cele mai active relații de parteneriat european pe care le are Petroșaniul. Momentul aniversar a fost deja marcat la Petroșani și, cu acest prilej, el va fi marcat printr-o festivitate care va avea loc la sediul Primăriei din Varpalota”, spune Eduard Wersanski.

Tot cu acest prilej, comisia mixtă a celor două Consilii locale vor face o analiză a îndeplinirii obiectivelor din programul comun al acțiunilor prevăzute pentru acest an și vor avea discuții asupra temelor care vor constitui programul de activități comune al anului 2019.