Aprecieri pentru Apa Prod din partea CJH la închiderea unui nou program european de investiții

Home Economie Aprecieri pentru Apa Prod din partea CJH la închiderea unui nou program european de investiții
Aprecieri pentru Apa Prod din partea CJH la închiderea unui nou program european de investiții

Astăzi, 10 decembrie 2018, în localitatea Sarmizegetusa din Țara Hațegului a avut loc ceremonia de închidere a proiectului de investiții ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Hunedoara” realizat în cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu de către operatorul regional de apă SC Apa Prod SA Deva.

La acest eveniment au participat, alături de conducerea operatorului Apa Prod, reprezentanți ai Ministerului Fondurilor Europene, ai Prefecturii și Consiliului județean Huneodara.

Consiliul Județean Hunedoara, acționarul majoritar al Apa Prod Deva, a fost reprezentat la ceremonie de vicepreședintele Daniel Andronache. Acesta a arătat că se cuvin  felicitări operatorului regional al serviciilor de alimentare cu apă și canalizare SC Apa Prod SA Deva pentru buna derulare a acestui proiect de investiții și pentru îndeplinirea indicatorilor propuși. ”Acest proiect al SC Apa Prod SA Deva este doar începutul unui lung proces de modernizare a serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare. Înlocuirea rețelelor vechi cu unele noi, extinderea în zone în care până acum nu au existat astfel de servicii au dus la creșterea automată a numărului de abonați. Deja acest aspect implică o responsabilitate atât pentru operator, cât și pentru noi ca autoritate publică locală cu privire la calitatea serviciilor oferite populației (…) Este vital să asigurăm continuitatea serviciilor de exploatare și distribuție a apei, să asigurăm buna exploatare a sistemului de canalizare, gestionarea acestor servicii pe termen lung, gestionarea resurselor de apă, precum și un grad de ridicat de transparență în toate proiectele comunitare de acest tip pe care le încheiem acum sau le vom derula în viitor” a spus, în mesajul transmis celor prezenți la acest eveniment, vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Daniel Andronache.