Invitație la o ”Poveste de iarnă” lansată de Aztek caffe Petroșani

Home Cultură Invitație la o ”Poveste de iarnă” lansată de Aztek caffe Petroșani
Invitație la o ”Poveste de iarnă” lansată de Aztek caffe Petroșani

Proaspăt renovat, apreciatul pub Aztek Caffe din centrul municipiului Petroșani, unul din spațiile neconvenționale de promovare a culturii și artei din regiunea Văii Jiului vă invită și în acest an, în pragul sărbătorilor de iarnă, la o seară de poveste cu o miză caritabilă.

Astfel, în data de 14 decembrie 2018, de la ora 18,30 la Aztek Caffe va avea loc ediția a II-a a evenimentului artistic intitulat ”Poveste de iarnă”. În cadrul acestuia vor avea loc mai multe momente artistice după cum urmează:

  • Un concert de folk live, susținut de Luminița Donisa, poaspăt laureată a celui mai cunoscut festival de folk pentru copii și tineri din Valea Jiului (”Te salut generație-n blugi !” de la Vulcan);
  • Momente comice aleatorii ale actorilor de la Teatrul ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani;
  • Prezentare de carte susținută de poetul și documentaristul Marian Boboc;
  • Licitație de obiecte de artă și artizanat, cu participarea unor artiști reprezentativi ai Văii Jiului (Sorin Oprea, Ilie Pintea, ș.a.)

Prețul unui bilet de participare este de 30 de lei. Organizatorii evenimentului informează că, la fel ca și anul trecut, fondurile rezultate în urma acestui eveniment artistic de excepție vor fi direcționate în scop caritabil, pentru susținerea unui copil cu talent artistic din Valea Jiului.

Nu ratați oportunitatea de a vă oferi o seară de poveste și, în același timp, de a face un Crăciun fericit unui copil talentat din comunitatea Văii Jiului.