Noul operator al serviciilor de colectare a deșeurilor din zona 3 Centru HD și-a prezentat utilajele cu care va acționa

Home Economie Noul operator al serviciilor de colectare a deșeurilor din zona 3 Centru HD și-a prezentat utilajele cu care va acționa
Noul operator al serviciilor de colectare a deșeurilor din zona 3 Centru HD și-a prezentat utilajele cu care va acționa

Operatorul care a câștigat licitația privind execuția contractului de delegare a serviciilor de salubrizare din zona de colectare 3 Centru a județului Hunedoara, SC Brai-Cătă SRL, și-a prezentat vineri, 14 decembrie, flota cu care va acționa în aria de responsabilitate.

La eveniment au participat reprezentanți ai ADI Deșeuri, ai municipalităților care vor fi deservite și a Consiliului județean Hunedoara. Din partea CJH, la acest eveniment a fost prezent administratorul public Costel Avram. ”Am fost prezent la acest eveniment, alături de colegii de la ADI Deșeuri. Mă bucur să constat că flota auto pentru aceste servicii este formată din 22 autospeciale pentru colectarea deșeurilor și cred că, în zona 3 Centru, vom beneficia de servicii de management al colectării deșeurilor de cea mai bună calitate. Așa cum sper să avem parte în tot județul Hunedoara, începând de anul viitor, când punem efectiv în funcțiune SMID, unul dintre cele mai ambițioase proiecte derulate de Consiliul județean și UAT-urile din tot județul”, a declarat Costel Avram.