Eurodeputatul hunedorean Iuliu Winkler își anunță candidatura pentru un nou mandat

Home Politică Eurodeputatul hunedorean Iuliu Winkler își anunță candidatura pentru un nou mandat
Eurodeputatul hunedorean Iuliu Winkler își anunță candidatura pentru un nou mandat

Anul 2019 marchează în întreaga comunitate europeană, anul alegerilor pentru Parlamentul European. Evenimentul va avea loc în primăvară, iar agenda politică a candidaților deja a fost deschisă.

Eurodeputatul hunedorean Iuliu Winkler, unul dintre cei mai activi reprezentanți ai României în forul legislativ european, și-a anunțat deja intenția de a candida pentru un nou mandat. Wikler a făcut anunțul vineri, 4 ianuarie 2019, în cadrul conferinței de presă susținută la sediul Organizației județene a UDMR, al cărei președinte este. „Am decis să-mi depun candidatura pentru un nou mandat. Sper că am suficiente argumente legate de muncă, de performanţa şi de experienţa pe care am dobândit-o în anii de muncă la Bruxelles, încât UDMR să mă sprijine pentru un nou mandat. Decizia internă va fi luată la 1 martie şi apoi vom intra în campania electorală pentru Parlamentul European”, a declarat Iuliu Winkler.

Acesta a mai precizat că UDMR își propune să-și păstreze prezenţa în Parlamentul European, în familia politică a PPE, acolo unde a demonstrat că este o prezenţă serioasă, profesionistă. Dorim să ne adresăm cetăţenilor, votanţilor noştri, cu sloganul ‘O Uniune Europeană puternică şi o Transilvanie în plină dezvoltare’. Acesta este obiectivul nostru şi sper să fac parte din echipa care va munci pentru îndeplinirea acest obiectiv”, a mai declarat Iuliu Winkler.