Consiliul județean Hunedoara cere intervenții de urgență pentru astuparea gropilor de pe DJ 706

Home Administrație Consiliul județean Hunedoara cere intervenții de urgență pentru astuparea gropilor de pe DJ 706
Consiliul județean Hunedoara cere intervenții de urgență pentru astuparea gropilor de pe DJ 706

Zăpada, gerul și intervențiile pentru deszăpezire au generat probleme în starea carosabilului pe majoritatea arterelor rutiere din județul Hunedoara. o astfel de situație a fost reclamată și de cetățenii comunei Brănișca în ceea ce privește starea drumului județean DJ 706A pe sectorul Brănișca și drumul peste barajul Mintia.

Situația a fost analizată astăzi, la fața locului, de o comisie mixtă a Consiliului județean Hunedoara și a Primăriei Brănișca, din care au făcut parte administratorul public al județului Hunedoara – Costel Avram, primarul comunei Brănișca – Adel Ștef și consilierii din cadrul CJH, Popa Florin și Octavian Margău.

”Am constatat că, într-adevăr, așa cum ne-au semnalat cetățenii din Brănișca, drumul prezintă pericol pentru circulația rutieră, ca urmare a numeroaselor gropi din asfalt”, a declarat Costel Avran, administratorul public al județului Hunedoara.

Acesta a precizat că, deși acest drum se află, în urma protocolului semnat de Consiliul Județean Hunedoara și asocierea de firme care lucrează la construcția autostrăzii A1, în întreținerea acestei asocieri de firme, este cât se poate de evident faptul că aceasta și-a neglijat obligațiile asumate, cu privire la întreținerea acestui drum. Vom analiza situația, cu maximă responsabilitate, împreună cu conducerea Consiliului județean, pentru a găsi cea mai bună și cea mai rapidă soluție de remediere a situației, pentru a înlătura riscurile pe care le implică acum circulația pe acest drum. Cert este că se impune efectuarea unor reparații prin plombarea gropilor cu mixtură asfaltică și că trebuie acționat urgent în acest sens”, a mai declarat Costel Avram.