”Cupa UPET 2019”, duminică 20 ianuarie, în Parâng

Home Reportaj ”Cupa UPET 2019”, duminică 20 ianuarie, în Parâng
”Cupa UPET 2019”, duminică 20 ianuarie, în Parâng

Duminică 20 ianuarie 2019, pe pârtia A a Domeniului Schiabil Parâng, începând cu orele 09:30 va avea loc cea de-a doua ediție a concursului de schi și snowboard „Cupa UPET ”. Evenimentul este organizat de Universitatea din Petroșani și Asociațiile Studențești în colaborare cu Salvamont Petroșani și Clubul Sportiv Școlar Petroșani.

Potrivit rectorului Universități din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, scopul concursului este de a promova practicarea sporturilor de iarnă în rândul studenților, absolvenților și profesorilor Universității din Petroșani, a altor instituții invitate și de a facilita cooperarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate academică mai puternică.

La acest concurs se pot înscrie studenții, absolvenții, veterani și cadrele didactice ale Universității din Petroșani precum și cei ai altor instituții invitate. Concurenții vor fi împărțiți în 8 grupe la schi și 2 grupe la snowboard, astfel:
schi:

  • profesori (M/F)
  • absolvenți (M/F)
  • studenți (M/F)
  • veterani
  • elevi de liceu

snowboard:

  • open masculin și open feminin

Participarea este permisă doar la una dintre probe, schi sau snowboard.

Elevii de liceu vor veni însoțiți de un cadru didactic coordonator.

Înscrierea se va face la baza pârtiei, în ziua concursului, între orele 9.30 – 10.30.
Participanții instituțiilor invitate se vor înscrie în grupele stabilite conform statutului pe care îl au: dacă sunt cadre didactice (titulari sau colaboratori), absolvenți sau studenți pe baza dovezii că fac parte din instituția respectivă.

La înscriere se va completa o declarație pe proprie răspundere.

Organizatorii își rezervă dreptul de modificare a programului în funcție de numărul participanților, condițiile meteo, starea pârtiei, condițiile de siguranță ale sportivilor sau alte probleme de natură organizatorică, modificările fiind aduse la cunoștința concurenților prin secretariatul concursului sau celelalte mijloace de informare.

PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE

8.30 – 9.30 – montarea traseului de schi (slalom).
9.30-10.30 – înscrierea concurenților.
10.45-11.00 – recunoașterea traseului.
11.00 – STARTUL primului concurent.

Potrivit coordonatorului acestui concurs, lector univ.dr.  Laura Marica, concurenți vor primi DIPLOME, CUPE și PREMII pentru locurile 1, 2 și 3 din fiecare grupă, separat feminin / masculin și DIPLOME pentru restul participanților.