Mica Unire marcată cu activități culturale și de divertisment la Shopping City Deva

Home Stiri la zi Mica Unire marcată cu activități culturale și de divertisment la Shopping City Deva
Mica Unire marcată cu activități culturale și de divertisment la Shopping City Deva

Pe data de 24 ianuarie Shopping City Deva a pregătit un program artistic special, pentru a sărbători Mica Unire a Principatele Române. Apoi, în perioada 25-27 ianuarie Aeroclubul Român va expune în centrul comercial un planor și va găzdui un workshop pentru adolescenți despre zbor, acrobație și parașutism.

Mica Unire a Principatelor Române

Pentru a marca Mica Unire a Principatelor Române, realizată sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să participe la un spectacol artistic pregătit de elevii de la Palatul Copiilor Deva. Pe 24 ianuarie, în intervalul 12:00 -15:00, aceștia au pregătit un moment cu dansuri și cântece populare. Apoi, cei mici vor putea să își dezvolte creativitatea, în cadrul atelierelor de artă populară tradițională și de ceramică. Apoi, vor fi inițiați în tainele dansurilor tradiționale de instructorii de la Palatul Copiilor.

Zbor, acrobație și parașutism cu Aeroclubul Român

În următoarele zile ale weekend-ului prelungit, între 25 și 27 ianuarie, vizitatorii Shopping City Deva vor avea o experiență „la înălțime”. Centrul comercial găzduiește o expoziție statică planor IS29D2,  în cadrul căreia oamenii vor putea admira aeronava și vor avea ocazia să afle toate detaliile despre zbor direct de la instructorii din echipa Aeroclubului României. Mai mult, în fiecare dintre cele trei zile, în intervalul orar 17:00 – 18:00, copiii și adolescenții pot participa la workshop-uri dedicat zborului de performanță și de competiție, acrobațiilor cu planorul și parașutismului.

Atelier LEGO pentru Micii Constructori

Pe 27 ianuarie, între 12:00 și 15:00 cei mici sunt invitați la un nou atelier de creație LEGO. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani vor putea construi clădiri, mașini sau nave, iar apoi vor putea testa două mașini motorizate și teleghidate.

Atelierele LEGO vor fi organizate de două ori pe lună, până la finalul lunii lui mărțișor, pe:

  • 27 ianuarie 2019
  • 10 februarie 2019
  • 24 februarie 2019
  • 10 martie 2019
  • 24 martie 2019