Cine este Pro România în Valea Jiului ?

Home Politică Cine este Pro România în Valea Jiului ?
Cine este Pro România în Valea Jiului ?

Odată cu apropierea noului test electoral (alegerile europarlamentare), formațiunile politice de pe scena politică hunedoreană se pun în mișcare și vin să se prezinte în fața alegătorilor. Așa au procedat și liderii filialei județene Hunedoara a Partidului Pro România, Marius Sanfirișca, Dorin Gligor și Răzvan Mareș.

Aceștia au fost prezenți astăzi la Petroșani, unde și-au prezentat noua structură organizatorică din Valea Jiului, în cadrul unei conferințe de presă. Așa am aflat că formațiunea politică înființată de fostul președinte și premier social-democrat Victor Ponta va avea, în Valea Jiului, coordonatori care nu sunt străini de activitatea politică locală. Astfel, la Petroșani, Pro România va fi coordonat de Mariana Ghioc, iar echipei i s-au alăturat și Constantin Lungu, Ioan Toma sau Adrian Zvâncă, persoane cunoscute în viața politică a municipiului.

Similar, la Vulcan, Pro România va fi condusă de fostul lider PSD Vulcan, Marian Coltescu, iar la Lupeni misiunea coordonării filialei locale i-a fost atribuită fostului președinte al PPDD Lupeni, ing. Nicolae Ivănuși. În orașul Petrila, Vasile Costache a primit misiunea organizării echipei politice locale, iar la Aninoasa, coordonator este Vasile Dina David. Pentru orașul Uricani, încă se caută o formulă de echipă.

Dorin Gligor, unul dintre coordonatorii Pro România din județul Hunedoara apreciază că, în perioada următoare, și alți politicieni ”de profesie” dar și oameni noi în politică se vor alătura acestei echipe, în dorința comună de a convinge electoratul hunedorean că această formațiune politică merită investită cu încredere la toate scrutinurile electorale ce vor urma în următorii doi ani. ”Ne propunem să aducem normalitate în viața politică românescă, ne propunem să facem o politică pentru cetățeni și împreună cu aceștia, așa cum ne propunem ca la testul alegerilor care vor urma, să confirmăm sondajele care ne plasează deja ca fiind a treia forță politică din România”, a declarat Dorin Gligor.

În opinia coordonatorilor Pro România – Filiala județeană Hunedoara, turismul reprezintă motorul de dezvoltare al Văii Jiului și în această direcție se va concentra programul politic local pe care îl vor propune locuitorilor din această regiune a județului.