Bikes on Ice 2019, reuniune a motocicliștilor în Munții Poiana Ruscă

Home Reportaj Bikes on Ice 2019, reuniune a motocicliștilor în Munții Poiana Ruscă
Bikes on Ice 2019, reuniune a motocicliștilor în Munții Poiana Ruscă

Cea mai așteptată întâlnire de motocicliști din extrasezon, va avea loc în peioada 15-17 februarie 2019 în Munții Poiana Ruscă, la Ghelari.

Întitulat ”Bikes on Ice 2019”, evenimentul este organizat de către Road Patrol M.C. Hunedoara, anul acesta fiind consemnată ediția cu numărul paisprezece. Și în acest an ”Bikes on Ice” va avea loc la pensiunea Panorama din comuna Ghelari, județul Hunedoara, care este situată într-un cadru natural deosebit, cu potențial turistic foarte ridicat.

Cei care doresc să își testeze propriile limite au ocazia să campeze aici, gratuit, în spații special amenajate, în aer liber. Pe lângă tradiționalul foc de tabără, concursurile cu specific moto și turele de vizitare ale așezărilor pitorești din zona Munților Poiana Ruscă, organizatorii promit și câteva surprize și premiere la această ediție, prima la care va fi invitată o formație, pentru un recital live: trupa Crom din Hunedoara.

Una dintre principalele atracții ale evenimentului rămâne tombola de sâmbătă seara, care oferă participanților posibilitatea de a câștiga câteva zeci de premii, constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către sponsorul principal al evenimentului, firma Motoboom.