Cum va arăta noul bloc ANL de la Lupeni

Home Administrație Cum va arăta noul bloc ANL de la Lupeni
Cum va arăta noul bloc ANL de la Lupeni

Autoritățile publice locale din municipiul Lupeni, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale pentru Locuințe au demarat, la finele anului trecut, proiectul construcției unui un nou bloc de locuințe de tip ANL pe raza municipiului Lupeni.

Acesta va fi amplasat în zona Bărbăteni, pe terenul situat în imediata vecinătate a celorlalte două unități locative realizate aici de ANL.

Proiectul este intitulat ”Locuințe pentru tineri, destinate închirierii în municipiul Lupeni-județul Hunedoara” iar, potrivit primarului Lucian Resmeriță, noul bloc ANL va cuprinde 45 de unități locative destinate tinerilor, respectiv 20 de garsoniere și 25 de apartamente cu două camere. Regimul de înălțime al construcției este P+3E+M, respectiv parter, 3 etaje și mansadă, așa cum se poate vedea în imaginea de mai sus, extrasă din proiectul de execuție al investiției.

Noul bloc ANL de la Lupeni va avea o suprafață construită de 649,91 mp și o suprafață desfășurată de 3249,30 mp.

”Prin această nouă investiție în ceea ce privește fondul locativ răspundem, la modul cel mai concret, tinerilor care ne-au solicitat și ne solicită permanent repartizarea unor locuințe pe raza municipiului Lupeni. Le mulțumesc celor de la ANL pentru aprobarea acestei investiții pe care, împreună, sper să o putem materializa într-un timp cât mai scurt posibil, pentru a le oferi astfel tinerilor din orașul nostru, locuința multașteptată”,a declarat primarul Lucian Resmeriță.

În ultimele luni ale anului trecut, antreprenorul lucrării a reușit să toarne fundația clădirii, urmând ca lucrările de construcție să fie reluate imediat ce vremea va pemite acest lucru.