Prefectul județului Hunedoara și-a început campania de audiențe comune cu primarii, în Valea Jiului, la Vulcan

Home Administrație Prefectul județului Hunedoara și-a început campania de audiențe comune cu primarii, în Valea Jiului, la Vulcan
Prefectul județului Hunedoara și-a început campania de audiențe comune cu primarii, în Valea Jiului, la Vulcan

Locuitorii municipiului Vulcan s-au întâlnit miercuri, 13 februarie 2019, cu prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely și cu primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Acest lucru a fost posibil datorită unei inedite campanii inițiate de prefectului județului Hunedoara care și-a propus să ia pulsul comunităților locale și să vadă cum relaționează autoritățile locale cu cetățenii.

”Nu întâmplător am ales pentru această primă audiență din acest nou proiect derulat de Instituția Prefectului județului Hunedoara, Valea Jiului, așa cum nu întâmplător am ales municipiul Vulcan pentru starul acestui proiect. Am venit la Vulcan pentru că în această localitate se întâmplă foarte multe lucruri, iar aici primarul Gheorghe Ile și echipa sa au demonstrat că sunt lideri ai unei administrații publice locale eficiente și preocupate de problemele cetățenilor”, a declarat prefectul Tiberiu Fabius Kiszely, în cadrul conferinței de presă care a urmat audienței de la Primăria Vulcan.

Acesta a precizat că majoritatea problemelor discutate au fost de competența autorității publice locale, dar au fost și probleme de fond funciar aflate în competența Comisiei Județene de Fond Funciar. Atât prefectul Tiberiu Fabius Kiszely, cât și primarul Gheorghe Ile au dat asigurări că problemele semnalate de cetățeni, la audiențele de astăzi, sunt în atenția autorităților. ”Unele dintre problemele semnalate deja sunt în curs de rezolvare, iar acolo unde cetățenii au adus în atenția noastră probleme noi, le-am notat și ne vom ocupa pentru a vedea ce este de făcut în soluționarea lor cât mai grabnică”, a precizat primarul Gheorghe Ile.

Cert este că, așa cum au dat asigurări atât primarul Ile, cât și prefectul Kiszely, cetățenii care au fost prezenți astăzi la programul special de audiențe de la Primăria Vulcan, vor primi în scris răspuns cu privire la problemele pe care le-au ridicat celor doi oficiali.

În prioada următoare, prefectul județului Huneodara va avea audiențe comune și cu alți primari din UAT-urile județului.