Proiectul privind modernizarea Ambulatoriului medical de la Vulcan a fost aprobat pentru finanțare și execuție

Home Administrație Proiectul privind modernizarea Ambulatoriului medical de la Vulcan a fost aprobat pentru finanțare și execuție

Consiliul Local al municipiului Vulcan a aprobat, în ședința de joi, 14 februarie, cu unanimitatea voturilor consilierilor prezenți la ședință, unul dintre cele mai importante proiecte de investiții care se va derula pe raza localității, în perioada  imediat următoare. 

Este vorba despre modernizarea Ambulatoriului Spitalului Municipal Vulcan, care primește finanțare de la Uniunea Europeană și va avea un buget în valoare de 10.699.249,92 lei, inclusiv TVA. Potrivit primarului municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile, contribuția locală pentru acest proiect este de doar 2% din valoarea cheltuielilor eligibile, adică 213.985 lei.

Tot în cadrul ședinței de Consiliu local de astăzi, pentru același proiect a fost aprobat și un alt proiect de hotărâre, care vizează Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția „Modernizarea ambulatoriului din municipiul Vulcan”. 

”Vorbim despre unul dintre cele mai importante proiecte de investiții ale actualului nostru mandat și despre unul din obiectivele multașteptate de întreaga noastră comunitate locală. Odată cu implementarea acestui proiect, pentru care avem deja aprobate fondurile de la Uniunea Europeană, Vulcanul va beneficia de un serviciu medical în Ambulatoriu la cele mai înalte standarde de competitivitate în materie. Le mulțumesc consilierilor locali care, la ședința din 14 februarie, au votat în unanimitate acest proiect important și necesar pentru Vulcan”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

În derularea acestui proiect, urmează etapele de licitație și contractare a antreprenorului geneal al lucrării și, în cel mai scurt timp posibil, demararea lucrărilor de execuție.